パウンドケーキ。

11/26(土)-28(月)の3日間、アトリエ限定オープンです。

今月は、ギャザリング倶楽部でお世話になっている網走のスィーティアムPAPASさんのパウンドケーキも販売します。

img_6102

安心安全をモットーに、地元食材にこだわってオホーツク産小麦とバターで作られています。

・オホーツクのとうきびのパウンドケーキ

・かぼちゃの種を外殻も丸ごと粉にしたカボチャ種粉のパウンドケーキ。

・甘さ控えめチョコっとパウンドケーキの3種類です。

無添加・手作りの美味しいパウンドケーキです。

お楽しみに。

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s